Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаВернигора, Анна Вікторівна2023-06-142023-06-142023Гащук, О. І. Розширення асортименту м'ясних продуктів для раціонів військовослужбовців / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, А. В. Вернигора // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 275.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40829У науковій роботі проводяться дослідження з метою розширення асортименту м'ясних продуктів підвищеної біологічної та енергетичної цінності на основі яловичини і свинини. Використання сучасних пакувальних середньо- і високобар'єрних пакетів для вакуумування дозволить створити умови для довготривалого зберігання розроблених ковбас. In the scientific work, research is carried out with the aim of expanding the range of meat products of increased biological and energy value based on beef and pork. The use of modern packaging medium and high-barrier bags for vacuuming will create conditions for long-term storage of developed sausages.otherм'ясні продуктибіологічна та енергетична цінностьповноцінний раціонmeat productsbiological and energy valuecomplete dietкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозширення асортименту м'ясних продуктів для раціонів військовослужбовцівThesis