Закревська, Людмила Миколаївна2019-06-252019-06-252018Закревська, Л. М. Оцінка конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості за допомогою матричного аналізу / Л. М. Закревська // Економіка та суспільство. - 2018. - № 18. - С. 418-423.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29873В статті обґрунтовано доцільність та особливості застосування матричного аналізу для оцінювання конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України. Досліджено переваги та недоліки застосування методу «аналізу ієрархій» для виявлення пріоритетності факторів у складі конкурентоспроможності підприємств. The article substantiates the feasibility and features of the use of matrix analysis to assess the competitiveness of enterprises of the confectionery industry of Ukraine. The advantages and disadvantages of using the “hierarchy analysis” method to identify the priority of factors in the competitiveness of enterprises are investigated.uk-UKкафедра економіки і праваконкурентоспроможність підприємствenterprise competitivenessматричний аналізmatrix analysisфакториfactorsпріоритетністьpriorityОцінка конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості за допомогою матричного аналізуArticle