Формування та контроль якісних показників соку дитячого «Вітамінного» - Казимірчик, Наталія Миколаївна; Попова, Наталія Вікторівна (My University, 2019)
В роботі наведені результати органолепличних та фізико-хімічних показників розробленого соку дитячого "Вітамінний", що містить багато корисних елементів для нормального розвитку організму та відрізняється привабливими органолептичними показниками. The results of organoleplichnye and fiziko-chemical demonstrations are given to the child’s juice “Vitamin”, to mix bagato cinnamon elements for normal development of the body and that vіdrіzny при to use the body.
Keywords: якість; сік; дитяче харчування; quality; juice; baby food; кафедра експертизи харчових продуктів