Казимірчик, Наталія МиколаївнаПопова, Наталія Вікторівна2019-06-042019-06-042019Казимірчик, Н. Формування та контроль якісних показників соку дитячого «Вітамінного» / Н. Казимірчик, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 105.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29437В роботі наведені результати органолепличних та фізико-хімічних показників розробленого соку дитячого "Вітамінний", що містить багато корисних елементів для нормального розвитку організму та відрізняється привабливими органолептичними показниками. The results of organoleplichnye and fiziko-chemical demonstrations are given to the child’s juice “Vitamin”, to mix bagato cinnamon elements for normal development of the body and that vіdrіzny при to use the body.uk-UKякістьсікдитяче харчуванняqualityjuicebaby foodкафедра експертизи харчових продуктівФормування та контроль якісних показників соку дитячого «Вітамінного»Article