Ковбаса, Володимир МиколайовичКобилінська, Олена ВалеріївнаОліфіренко, Вячеслав МиколайовичБаглюк, Сергій ВолодимировичЛазаренко, Михайло Васильович2013-05-282013-05-281998Пат. 24618 А Україна, МПК A21D 2/18. Спосіб виробництва хліба / Ковбаса В. М., Кобилінська О. В., Оліфіренко В. М., Баглюк С. В., Лазаренко М. В.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № 97063279 ; заявл. 27.06.97 ; опубл. 04.08.98, Бюл. № 5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7982Спосіб виробництва хліба, включає підготовку сировини з внесенням поліпшуючої добавки, заміс тіста, бродіння, вистоювання, випікання, відрізняється тим, що при підготовці сировини в якості поліпшуючої добавки використовують екструдований пшеничний крохмаль в кількості 0,5-1,5%, а бродіння проводять на протязі 2,5-3,0 год. Method for bread production includes preparation of raw materials with improver additive, dough kneading, fermentation, proofing, baking, difference is than in the preparation of raw materials. Extruded wheat starch is used as food additive in the amount of 0,5-1,5 %, and fermentation is carried out for 2.5-3.0 hours.uk-UKкрохмаль екструдованийхліб пшеничнийборошно з низьким вмістом клейковинихарчова добавкаextruded starchwheat breadflour with low gluten contentfood additivesкафедра фізикикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб виробництва хліба (Патент на винахід № 24618)Other