Дорохович, Вікторія Віталіївна2013-03-182013-03-182003Дорохович, В. В. Дослідження впливу інуліну на структурно-механічні властивості тістових мас для борошняних кондитерських виробів / В. В. Дорохович // Вісник ДонДУЕТ. – 2003. – №1(17). – С. 95-100.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6848Досліджено вплив інуліну на піддатливість до дії навантаження, модуль пружності, деформацію зсуву, в’язкість модельних тістових мас. We researched the influence of inulin on compliance deformation capacity, modulus of elongation, shear deformation, viscosity of fashion fancy.uk-UKтістові масиінулінструктурно-механічні властивостіfancyinulinstructural and mechanical propertiesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу інуліну на структурно-механічні властивості тістових мас для борошняних кондитерських виробівArticle