Оцінка впливу вікових особливостей працівників харчових підприємств на ризики виробничого травматизму - Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна (My University, 2014)
Досліджено зв’язок між основними причинами травматизму і віком потерпілих від виробничого травматизму на харчових підприємствах методом кореляційного аналізу. Аналіз впливу на рівні травматизму вікових особливостей працівників підприємств харчової промисловості дозволив виділити дві вікові групи працівників, які вимагають особливої уваги під час виконання технологічних операцій. The connection between the main causes of injury and the age of the victims of occupational injuries at food businesses by correlation analysis. Analysis at the level of injury age characteristics of the food industry workers allowed to identify two age groups of employees who require special attention during manufacturing operations.
Keywords: безпека; праця; травматизм; ризик; фактор; фактор; safety; business; injuries; risk; factor; кафедра екології та екоменеджменту