Лінгвістичний аналіз англомовних текстів корпоративних етичних кодексів бізнес-компаній - Галинська, Олена Миколаївна (My University, 2014)
У тезах розглянуто корпоративний етичний кодекс як нормативний документ компанії, проведено аналізформи, змісту та лінгвістичних особливостей етичних кодексів великих компаній. В тезисах рассмотрен корпоративный кодекс этики как нормативный документ компании, сделан анализ формы, содержания и лингвистических особенностей кодексов этики больших компаний. Thesis deals with companies’ business conduct as a standardized document; analysis of its form, content and linguistic peculiarities have been conducted.
Keywords: текст; аналіз; етичний кодекс; текст; text; analysis; business conduct; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації