Опалатенко, Діна Вадимівна2022-10-172022-10-172022Опалатенко, Д. В. Проєкт технічного переоснащення ТОВ «Світ ласощів» у м. Черкаси зі збільшенням обсягу виробництва печива : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Діна Вадимівна Опалатенко ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2022. – 76 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38297otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівзатяжне печиво «Марія» з шротом насіння гарузазатяжне печиво «Пікантне»цукрове печиво «Тіко»цукрове печиво «Майське»тунельна електрична піч марки ШБ-2Птунельна електрична піч марки LASERПроєкт технічного переоснащення ТОВ «Світ ласощів» у м. Черкаси зі збільшенням обсягу виробництва печиваOther