Історичний аспект злиттів та поглинань - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2010)
Розглянуто історичний аспект процесів злиттів та поглинань. Досліджено особливості процесу злиття та поглинання в різні періоди. Рассмотрены исторический аспект процессов слияний и поглощений. The historical aspect of processes and absorptions is considered. The features of process of confluence and absorption are investigational in different periods.
Keywords: об’єднання; інтеграція; злиття; поглинання; консолідація; integration; confluence; absorption; consolidation; association; кафедра економіки праці та менеджменту