Сидор, Василь Михайлович2020-12-152020-12-152020Сидор, В. М. Вирішення проблем недостатньої кількості вітамінів та мінеральних речовин у раціоні харчування населення України / В. М. Сидор // Якість і безпечність харчової продукції і сировини–проблеми сьогодення : матеріали Міжнародної конференції, присвяченої 80-річчю проф. І.В. Сирохмана, 25 вересня, 2020 р. – Львів :ЛТЕУ, 2020. – С. 182–183.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32331Удосконалення технології виробництва вітчизняних харчових продуктів з метою підвищення якісних показників набуває все більшої актуальності та має вирішальне значення для покращення демографічної ситуації в Україні, підвищення тривалості життя та загального оздоровлення нації. Саме тому на загальнодержавному рівні мають бути затверджені спеціальні норми для вітамінів і мінеральних речовин, що використовуються в якості інгредієнтів у продуктах харчування.otherмаксимально безпечні дози вітамінів і мінералівхарчові продуктикафедра експертизи харчових продуктівfoodthe safest doses of vitamins and mineralsВирішення проблем недостатньої кількості вітамінів та мінеральних речовин у раціоні харчування населення УкраїниThesis