Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаГуралевич, Анна ЯрославівнаМельник, Ірина Олегівна2021-07-052021-07-052021Розширення асортименту фаршевих консервів з м'яса птиці / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, А. Я. Гуралевич, І. О. Мельник // European scientific discussions : abstracts of 5th International scientific and practical conference, 28–30 March 2021. – Rome : Potere della ragione Editore, 2021. – P. 172–178.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34721Метою наукової роботи було розроблення інноваційних рецептур фаршевих консервів з використанням структуруючих функціональних білків тваринного і рослинного походження та дослідження органолептичних показників, харчової цінності і функціонально-технологічних властивостей розроблених продуктів. У розроблених рецептурах використовували м'ясо птиці, функціональний тваринний білок СканПро Т95 і соєвий ізолят. The aim of the research was to develop innovative recipes for canned minced meat using structuring functional proteins of animal and vegetable origin and to study organoleptic parameters, nutritional value and functional and technological properties of the developed products. Poultry meat, functional animal protein ScanPro T95 and soy isolate were used in the developed recipes.otherфаршеві консервим'ясо птицібілки тваринного походженнябілки рослинного походженняcanned minced meatpoultryanimal proteinsvegetable proteinsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозширення асортименту фаршевих консервів з м'яса птиціThesis