Оцінка перспективності використання відходів харчової промисловості для виробництва пористих вуглецевих матеріалів - Шендрік, Тетяна Георгіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Вихор, Катерина Сергіївна (My University, 2017)
Оцінено перспективність використання відходів харчової промисловості для виробництва пористих вуглецевих матеріалів. The prospects of using food industry wastes for the production of porous carbon materials.
Keywords: піроліз; деревина; пористий вуглецевий матеріал; pyrolysis; wood; porous carbon material; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції