Інтелектуальне керування технологічними процесами приготування пивного сусла на основі принципів та методів нелінійної динаміки - Чернецький, Микола Володимирович (My University, 2016)
Дисертація присвячена питанням підвищення ефективності пивоварного виробництва шляхом створення інтелектуальної системи керування технологічними процесами приготування пивного сусла заторно-варильного відділення пивзаводу. Dissertation is devoted to improving the efficiency of the brewing industry by creating intellectual process control systems preparation of beer wort mash-brew brewery branch.
Keywords: кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; пивоварне виробництво; заторно-варильне відділення; приготування пивного сусла; нелінійна динаміка; preparation of beer wort; nonlinear dynamics; brewing industry; mash-brew brewery