Потреба як рушійна сила в рекламній діяльності - Стеценко, Вікторія Анатоліївна; Скригун, Наталія Петрівна (My University, 2011)
В роботі досліджена проблема впливу заходів реклами на прийняття рішення про покупку споживачем на вітчизняному ринку. Визначено рушійною силою здійснення покупки – потребу, що залежність вiд об'єктивних умов життєдiяльностi споживача. This paper studied the problem of the impact of advertising on the decision to buy the consumer in the domestic market. Was determined the driving force for purchase – need, that dependence from the objective conditions of life of the consumer.
Keywords: потреба; поведінка споживача; рекламна діяльність; needs; consumer behavior; advertising activities; кафедра маркетингу