Результати діяльності підприємств харчової промисловості України - Якимчук, Тетяна Володимирівна (My University, 2017)
Проведено аналіз результатів діяльності підприємств харчової промисловості України. The analysis of the results of the food industry enterprises’ activities in Ukraine was carried out.
Keywords: підприємства; харчові продукти; результати діяльності; статистичні дані; enterprises; food products; performance results; statistics; кафедра економіки праці та менеджменту