Стеценко, Наталія ОлександрівнаМошенська, Лілія Володимирівна2015-06-262015-06-262015Стеценко, Н. Розроблення способу виробництва дієтичної добавки на основі насіння томатів, гарбуза та льону / Н. Стеценко, Л. Мошенська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28–29 травня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – C. 50–51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21428На сьогодні доведено, що харчова недостатність різко знижує здатність захисних систем організму адекватно реагувати на несприятливі чинники довкілля, підвищуючи ризик розвитку багатьох хвороб, у першу чергу - аліментарно залежних. Це вимагає постійного корегування структури харчування, ліквідації дефіциту основних нутрієнтів, надання їжі оздоровчих, профілактичних і регуляторних властивостей із точки зору впливу на всі функції органів та систем організму людини. Today proved that food deficiency dramatically reduces the protective ability of the body to respond adequately to adverse environmental factors, increasing the risk of many diseases, especially - alimentary dependent. This requires constant adjustment eating patterns, eliminate the deficit of basic nutrients provide food health, preventive and regulatory properties in terms of the impact on all the functions of organs and systems of the human body.otherнасіння гарбузанасіння льонудієтичні добавкинасіння томатівpumpkin seedsflax seedsdietary supplementstomato seedsкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення способу виробництва дієтичної добавки на основі насіння томатів, гарбуза та льонуOther