Інноваційні тенденції гастрономічного туризму - Карпчук, Валерія Ігорівна; Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2012)
Одним з перспективних напрямків розвитку ринку туристичних послуг є гастрономічний туризм - вид туризму, пов'язаний з ознайомленням і дегустацією національних кулінарних традицій країн світу, є синтезом екології, культури і виробництва. One of the perspective directions of the tourist market is gastronomic tourism - a type of tourism associated with the review and tasting of national culinary traditions of the world, is a synthesis of ecology, culture and industry.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; кулінарні традиції; гастрономічний туризм; gastronomic tourism; culinary traditions