Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна2023-07-052023-07-052022Федоренко, Т. І. Аналіз харчової цінності гастрономічно-туристичного продукту «Kyiv pie» / Т. І. Федоренко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 90 -91https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40988проаналізово харчову цінність та туристичний потенціал нового гастрономічного символу столиці України - випічки "Kyiv pie".гастрономічний продуктgastronomic productвипічка "Kyiv pie""Kyiv Pai"харчова цінністьnutritional valueкафедра технології оздоровчих продуктівАналіз харчової цінності гастрономічно-туристичного продукту «Kyiv pie»Thesis