Науково-теоретичні засади управління виробничою інвестиційною стратегією - Якимчук, Тетяна Володимирівна (My University, 2016)
Для дослідження науково-теоретичних засад управління виробничою інвестиційною стратегією були використанні наукові періодичні видання та монографії. Scientific periodicals and monographs were used to study the scientific-theoretical principles of production investment strategy’s management.
Keywords: інвестиційна стратегія; управління; етапи; формування; стратегія; реалізація; investment strategy; management; stages; formation; strategy; realization; кафедра економіки праці та менеджменту