Нові надходження № 3 (липень-вересень): інформаційний бюлетень - Прокопенко, Ірина Миколаївна (My University, 2025)
Інформаційний бюлетень містить відомості про нові надходження видань, що надійшли до фонду науково-технічної бібліотеки у липні-вересні 2025 року. Подано повний бібліографічний опис видань. Проінформовано про кількість примірників і місце знаходження видань у структурних підрозділах бібліотеки. Матеріал згруповано за розділами УДК, у межах розділу – за абеткою авторів або назв видань. Опис кожного видання містить дані поличного шифра, індекса УДК документа та місця збереження. Бюлетень адресовано науковцям, викладачам та здобувачам закладів вищої освіти. The newsletter contains information about the new receipts of publications received by the Fund of the Scientific and Technical Library in July-September 2025. A complete bibliographic description of publications is presented. Informed about the number of copies and the location of publications in the structural units of the library. The material is grouped by sections of the UDC, within the section - according to the alphabet of authors or names of publications. The description of each edition contains data of the shelf cipher, the UDC index of the document and the place of storage. The bulletin is addressed to scientists, teachers and applicants of higher education institutions.
Keywords: нові надходження; книги; журнали; new incomings; books; magazine