Апарат для розчинення цукру (Патент на корисну модель №149975) - Кашурін, Олексій Миколайович; Прибильський, Віталій Леонідович; Удодов, Сергій Олександрович; Пеший, Валерій Анатолійович (My University, 2021)
Розроблена принципово нова конструкція апарату для розчинення цукру та отримання цукрового сиропу, як живильного середовища для потреб виробництва безалкогольних ферментованих напоїв, зокрема чайного грибу. A fundamentally new design of the apparatus for dissolving sugar and obtaining sugar syrup, as a nutrient medium for the production of non-alcoholic fermented drinks, in particular kombucha, was developed.
Keywords: апарат; aparate; обладнання; equipment; цукровий сироп; sugar syrup; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства