Рідинно-газовий ежектор для обробки рідин в цукровій промисловості - Стахів, Роман; Хитрий, Ярослав Сергійович; Пономаренко, Віталій Васильович (My University, 2015)
В сучасній промисловості завдяки простоті конструкції та ефективності проведення масообмінних процесів широкого розповсюдження отримують ежекційні апарати. В цукровій промисловості вони знаходять використання для проведення процесів сульфітації, сатурації, активаторів вапнякового молока та змішувачів для соку, як вловлювачі пилу. In modern industry due to the simplicity of structure and efficiency conducting mass transfer processes become widespread ejection apparatus. In the sugar industry they find an application for carrying out the processes of sulfitation, saturation,activators and lime milk mixer to juice traps dust.
Keywords: рідинно-газовий ежектор; масообмінні процеси; утилізація; циліндрична вставка; liquid-gas ejector; mass-transfer processes; utilization; cylindrical insert; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра готельно-ресторанної справи