Вплив процесу лущення на утворення битих зерен пшениці - Ботя, Вячеслав Валентинович; Харченко, Євген Іванович (My University, 2022)
Показано вплив крупності зерна, швидкості обертання абразивних кругів та тривалості обробки на утворення битих зерен пшениці в процесі лущення.
Keywords: лущення зерна; пшениця; кафедра технології зберігання і переробки зерна; вологість зерна