Романіка, Євгенія ІгорівнаНауменко, Ксенія Андріївна2014-07-092014-07-092014Романіка, Є. Дослідження показників якості екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини / Євгенія Романіка, Ксенія Науменко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 98-100.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16027Отримані екстракти з нетрадиційної сировини мають прийнятні для галузі безалкогольних та лікеро-горілчаних напоїв органолептичні та фізико-хімічні властивості, є джерелом ароматичних та біологічно активних речовин, що зумовлює перспективи їх використання під час розроблення нових напоїв. These extracts from non-traditional materials are suitable for the industry of soft and alcoholic beverages organoleptic and physico-chemical properties, is a source of aromatic and biologically active substances, which makes the prospects for their use in the development of new beverages.uk-UKлікеро-горілчані напоїнетрадиційна рослинна сировинабезалкогольні напоїalternative herbsAlcoholic Beveragesoft Drinksкафедра експертизи харчових продуктівДослідження показників якості екстрактів з нетрадиційної рослинної сировиниOther