Сучасна концепція оцінки вартості підприємства - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2020)
В роботі досліджено характерні особливості і ключові принципи концепції оцінки вартості діючого підприємства.
Keywords: кафедра економіки і права; вартість підприємства; вартісно-орієнтоване управління