Удосконалення інфраструктури підприємницької діяльності - Тимченко, Олександр Іванович; Паламарчук, Л. П. (My University, 2010)
Проаналізовано діяльність об’єктів інфраструктури підтримки підприємницької діяльності та запропоновані напрямки удосконалення інфраструктури підприємницької діяльності. Analysis activities infrastructure support business activities and proposed infrastructure for improvement of business
Keywords: інфраструктура; підприємницька діяльність; мале підприємництво; infrastructure; entrepreneurship; small business; кафедра економіки і права