Розробка м’ясних продуктів для харчування дітей шкільного віку оздоровчо-профілактичного призначення - Пешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна (My University, 2015)
Ринок дитячого харчування є складним і водночас вкрай важливим, бо від якості й безпечності представленої на ньому продукції залежить гармонійність розвитку дитини, здоров’я людини, майбутнє нації. Для росту та забезпечення нормальної життєдіяльності організму неабияке значення має режим харчування, який включає дотримання помірності їжі, її різноманітності та графіку споживання. їжа дітей повинна мати відносно більшу енергетичну цінність, оскільки на кожний кілограм маси тіла дитині потрібна більша кількість енергії, ніж дорослій людині. Baby Food Market is both challenging and extremely important for the quality and safety of products presented it depends on the harmony of child development, health, the future of the nation. For growth and ensure the normal functioning of the body is of great importance diet that includes respect for moderation of food, the variety and consumption schedule. Meals children should have a relatively greater energy value, because each kilogram of body weight need more energy than an adult.
Keywords: м'ясні продукти; здоров'я; дитяче харчування; meat products; health; baby food; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів