Виклики на шляху впровадження проєктного підходу на підприємствах України - Павлюк, Сергій Борисович (My University, 2025)
Автори підкреслюють, що проєктний підхід є одним із найрезультативніших інструментів підвищення гнучкості, стійкості та інноваційності підприємств, проте його впровадження потребує не лише використання методологій, а й глибоких організаційних та інституційних змін.
Keywords: системний підхід; проєктний підхід; методи управління