Основні поняття GR- менеджменту - Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна (My University, 2010)
Розглянуто різні аспекти та підходи до GR-менеджменту (зв’язок з державними органами). Описано основні поєднання GR технологій з роботою в напрямку управління іміджем та діловою репутацією підприємства. The different aspects and approaches to GR-management (communication with public authorities). We describe the basic combination of GR technologies to work towards managing image and reputation of the enterprise.
Keywords: зв’язки з громадкістю; GR-менеджер; зв’язок з державними органами; PR Committee; GR-manager; communication with government agencies; кафедра економіки праці та менеджменту