Ідентифікація і розроблення стратегічних альтернатив з метою забезпечення результативності підприємства - Стахурський, Валерій Олександрович (My University, 2013)
Розглядаються ключові стратегічні принципи, ідентифікація та можливі варіанти розроблення стратегічних альтернатив як спосіб забезпечення результативності діяльності підприємства.
Keywords: інноваційна стратегія підприємства; стратегія підприємства