Модернізація хлібопекарської печі БН-50 - Харченко, С. М.; Олешко, Ю. О.; Доломакін, Юрій Юрійович; Сидоренко, Світлана Іванівна (My University, 2007)
Запропонована модернізація дала можливість значно спростити схему обігрівання зон печі і конструкцію пічного агрегату. The proposed modernization will allow significantly simplify the heating zones of the oven and the oven unit design.
Keywords: піч; схема обігрівання; теплові режими; печь; oven; heating scheme; thermal regimes; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв