Міграції фталатів з ПЕТ-пляшки у харчову продукцію - Петруша, Оксана Олександрівна; Івашко, Ірина Анатоліївна (My University, 2021)
Процес міграції фталатів з ПЕТ-пляшки в харчовий продукт та їх вплив на організм людини є достатньо актуальним питанням та потребує ще більш глибоких досліджень, тому що навіть невеликі концентрації з часом можуть призвести до появи різноманітних захворювань. The process of phthalates migration from PET bottles into food products and their impact on the human body is a highly relevant issue and requires even more in-depth research, as even small concentrations can lead to various diseases over time.
Keywords: фталати; ПЕТ; напої; міграція; phthalates; PET; beverages; migration; кафедра експертизи харчових продуктів