Система управління охороною праці з врахуванням міжнародно-правових норм - Єгізарян, А. А.; Володченкова, Наталія Валеріївна (My University, 2011)
В роботі проведено аналіз законодавчих та нормативних актів з охорони праці. Так визначено, що у Конституції нашої держави і в Кодексі законів про працю України закріплено принцип пріоритету міжнародно-правових норм перед нормами національного законодавства. The paper analyzed the laws and regulations on labor protection. So determined that the Constitution of our country and the Labour Code of Ukraine stipulates the principle of the priority of international law to national law.
Keywords: управління; management; охорона праці; labor protection; безпека праці; safety protection