Тімбілдінг як стратегічний інструмент менеджменту - Безпалько, Олена Вікторівна; Секретарук, Тетяна Володимирівна (My University, 2025)
Визначено сутність тімбілдінгу як економічного поняття, його історичні витоки та роль в досягненні стратегічних цілей підприємства; розкрито основні принципи та функції тімбілдінгу; виокремлено переваги та недоліки проведення командоутворюючих заходів, наведено рекомендації щодо їх ефективності.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; тімбілдінг; командоутворюючі заходи; teambuilding; teambuilding activities