Юрчак, Віра ГаврилівнаГолікова, Тетяна Петрівна2012-10-042012-10-042006Юрчак, В. Г. Проаналізуємо енергетичну, харчову й біологічну цінність макаронних виробів / В. Г. Юрчак, Т. П. Голікова (Євсеєнко) // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2006. - № 5. - С. 13-15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3190У роботі розроблено комплексний показник якості макаронних виробів з урахуванням їх харчової цінності. Оцінку якості виконано нa чотирьох рівнях властивостей. The complex index of macaroni products quality was worked out taking into account their food value. The estimation of quality is executed on four levels of properties. The complex index of quality is applied as a criterion of optimality for optimization of dough-making at the pasta producing.uk-UKкомплексний показник якості макаронних виробівкоефіцієнт вагомостіматематична модельшкала оцінюванняcomplex index of macaroni products qualitycoefficient of meaningfulnessmathematical modelrange of estimationкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиПроаналізуємо енергетичну, харчову й біологічну цінність макаронних виробівArticle