Дослідження впливу нетрадиційної білоквмістної сировини на вміст вологи у напівфабрикатах у тістовій оболонці - Пасічний, Василь Миколайович; Шубіна, Євгенія Андріївна (My University, 2022)
Представлено результати дослідження вмісту вологи напівфабрикатів у тістовій оболонці з протеїном з насіння конопель

The results of the study of the moisture content of semi-finished products in the dough shell with protein from hemp seeds are presented
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; пельмені; протеїн з насіння конопель; dumplings; hemp seed protein