Пасічний, Василь МиколайовичШубіна, Євгенія Андріївна2024-08-262024-08-262022Пасічний, В. Дослідження впливу нетрадиційної білоквмістної сировини на вміст вологи у напівфабрикатах у тістовій оболонці / В. Пасічний, Є. Шубіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 225.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44400Представлено результати дослідження вмісту вологи напівфабрикатів у тістовій оболонці з протеїном з насіння конопельThe results of the study of the moisture content of semi-finished products in the dough shell with protein from hemp seeds are presentedukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпельменіпротеїн з насіння конопельdumplingshemp seed proteinДослідження впливу нетрадиційної білоквмістної сировини на вміст вологи у напівфабрикатах у тістовій оболонціThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/0000-0002-7153-999X