Сучасні тренди використання емульгаторів в технології коктелів - Пушка, Ольга Сергіївна; Повар, Артур Русланович; Сильчук, Роман Павлович (My University, 2023)
У статті проаналізовано різновиди емульгаторів, що використовуються для приготування змішаних напоїв у барній культурі

The article analyzes the types of emulsifiers used to prepare mixed drinks in bar culture
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; коктейль; емульгатор; техніка; напої; cocktail; emulsifier; equipment; drinks