Харчоконцентрати на основі їстівних грибів - Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна (My University, 2010)
На основі теоретичних та експериментальних досліджень розроблено нові технології харчоконцентратів (грибних закусок, чіпсів, снеків) на основі їстівних грибів із застосуванням високоефективних методів оброблення сировини. Запропоновані технології дозволяють отримати низькокалорійні продукти харчування підвищеної харчової та біологічної цінності. New technologies of food concentrates on the basis of edible mushrooms (mushroom appetizers, chips, snacks) are worked out on the basis of theoretical and experimental researches with application of high-efficiency methods of treatment of raw materials. The offered technologies allow to get low-caloric food products with increased nutrition and biological value.
Keywords: харчові концентрати; їстівні гриби; чіпси; снеки; рецептура; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; food concentrates; edible mushrooms; chips; snacks; composition