Бобель (Зінченко), Інна МиколаївнаТерлецька, Віта Альбертівна2014-03-032014-03-032010Зінченко, І. М. Харчоконцентрати на основі їстівних грибів / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька // Науково-технічні розробки та інноваційні технології. – Київ : НУХТ, 2010. – С. 26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12905На основі теоретичних та експериментальних досліджень розроблено нові технології харчоконцентратів (грибних закусок, чіпсів, снеків) на основі їстівних грибів із застосуванням високоефективних методів оброблення сировини. Запропоновані технології дозволяють отримати низькокалорійні продукти харчування підвищеної харчової та біологічної цінності. New technologies of food concentrates on the basis of edible mushrooms (mushroom appetizers, chips, snacks) are worked out on the basis of theoretical and experimental researches with application of high-efficiency methods of treatment of raw materials. The offered technologies allow to get low-caloric food products with increased nutrition and biological value.uk-UKхарчові концентратиїстівні грибичіпсиснекирецептуракафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівfood concentratesedible mushroomschipssnackscompositionХарчоконцентрати на основі їстівних грибівThesis