Тестовий контроль у навчанні іноземної мови - Власенко, Людмила Василівна; Никитенко, Ольга Василівна (My University, 2013)
У статті проаналізовано тестовий контроль при вивченні іноземних мов та дана його загальна характеристика, розглянуто технології навчання, особливості застосування тестів у процесі вивчення іноземних мов. A testing control and general description of foreign languages technologies study are analyzed in the article, feature of tests application are considered in the process of foreign languages study.
Keywords: функції; тестування; тест; технологія навчання; functions; testing; test; technologies of studying; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації