Роль та класифікація принципів управління підприємством - Михайленко, Ольга Валеріївна (My University, 2010)
В роботі визначені роль та сутність управління підприємством. Виділені основні завдання, які забезпечують успіх виробничої діяльності підприємства та формують ефективність сталих або створених процесів.Всі вони повинні розглядатися системно та комплексне визначенням як взаємовпливу, так і впливу на загальні результати господарської діяльності.

The paper identified the role and nature management. The basic tasks to ensure successful production of the company and form a stable performance or created protsesiv. Тhey should be considered systematic and comprehensive defined as the mutual influence and impact on the overall results of economic activity.
Keywords: управління; management; підприємство; ефективність результати господарської діяльності; enterprise; performance results of economic activity; кафедра обліку і аудиту