Забезпечення ефективності використання електронних платіжних карток у безготівкових розрахунках комерційного банку - Сілакова, Ганна Віталіївна; Баталова (Понежда), Олена Анатоліївна (My University, 2011)
Розглянуто сутність та характеристики електронних платіжних карток. Розглянуто переваги і недоліки користування картками для споживачів. Зроблено пропозиції по підвищенню ефективності використання карт шляхом оптимізації тарифної політики чи впровадження нових масових заходів для збільшення попиту на картковий продукт.
Keywords: платіжна картка; тарифна політика; картковий продукт; банк; платежная карта; тарифная политика; карточный продукт; кафедра фінансів; payment card; tariff policy; card product; bank; кафедра економіки праці та менеджменту