Необхідність використання системи управління якістю продукції - Мицюк, Світлана Василівна (My University, 2010)
В статті проаналізовано важливе значення якості продукції та її зв’язок з конкурентоспроможністю. Досліджено необхідність використання системи управління якістю продукції. The important value of quality of products and it connection with a competitiveness are analysed in the article. Necessity of the use of control system by quality product, is investigated.
Keywords: кафедра економічної теорії; конкурентоспроможність; управління якістю; якість продукції; competitiveness; quality management; quality of products