Руденко, Олег СергійовичБондар, Микола Васильович2023-10-302023-10-302023Руденко, О. С. Розробка іноваційних технологій харчового спирту, абсолютованого етанолу і біоетанолу / О. С. Руденко, М. В. Бондар // Scientific directions of research in educational activity : 6th International scientific and practical konference, February 14-17, 2023, Osaka, Japan. – 2023. – Pp. 522-526https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41260Основне завдання та мета: по-перше, підвищення якості харчового спирту в порівнянні з ГОСТ Р 51652-2000; по-друге, дотримання вимог щодо екологічного розвитку, «скорочення утворення відходів, їх залучення в повторний господарський оборот за допомогою максимально повного використання вихідної сировини та матеріалів»; по-третє, поліпшення економічних показників виробництва, і, нарешті, завдання виробництва біоетанолу, абсолютованого та безводного етилового спирту. Спиртове виробництво не задовольняє всьому комплексу вимог, що пред'являються до нього, тому призупинена робота багатьох спир-тових заводів України.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваотримання абсолютованого спиртубіоетанолректифікований спиртobtaining absolute alcoholbioethanolrectified alcoholРозробка іноваційних технологій харчового спирту, абсолютованого етанолу і біоетанолуThesis