Масліков, Максим Михайлович2012-06-142012-06-142007Масліков, М. М. Холодильне оброблення птиці та яєць / М. М. Масліков // Холод М+Т. – 2007. – № 5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1470Описані сучасні технології та обладнання для холодильного оброблення м’яса птиці. Наведені рекомендовані режими охолодження, заморожування та холодильного зберігання м’яса птиці, яєць, яйцепродуктів. Modern technologies and equipment for refrigerating chicken are described. Recommendation about optimal regimes of cooling, freezing, refrigerated storage of chicken meat, eggs, egg-products are considered.uk-UKптицяchickenяйцямеланжохолодженнязаморожуваннязберіганняeggsmelangecoolingfreezingstorageкафедра процесів і апаратів харчових виробництвХолодильне оброблення птиці та яєцьArticle