Апарат для видалення аміаку з конденсату (Патент на винахід № 30661) - Василенко, Сергій Михайлович; Петренко, Валентин Петрович; Прядко, Микола Олексійович; Бурлака, Всеволод Іванович (My University, 2002)
В патенті представлено масообмінний апарат, який очищає технологічні конденсати підприємств від розчиненого аміаку, як в цукровій так і в хімічний промисловості , а також може бути використаним для видалення розчиненого аміаку з рідин в інших галузях промисловості. The paten is for mass exchanger apparatus that purifies technological condensers of the enterprises from dissolved ammonia both in sugar and chemical industries and also can be utilized for allocating the dissolved ammonia from liquid in other branches of industry.
Keywords: масобмінний апарат; аміак; очищення; mass transfer apparatus; ammonia; and purification; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки