Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаГащук, Олександра ІзидорівнаПешук, Людмила Василівна2016-08-162016-08-162015Москалюк, О. Є. Технологія м’ясних хлібів з використанням культивованих грибів / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук, Л. В. Пешук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького. – 2015. – Т. 17, № 1 (61). - Ч. 4. – С. 65-68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23969В статті представлено дослідження розроблених рецептур м 'ясних хлібів та розглянута можливість використання грибів у технології м ’ясопродуктів. Обґрунтована оптимальна кількість заміни м 'ясної на грибну сировину, досліджена харчову і біологічну цінність, органолептичні та функціонально-технологічні показники якості розроблених комбінованих виробів. The paper presents the study developed recipes meat loaves and the possibility of using mushrooms in meat technology. Substantiates the optimal number of the replacement of meat on mushrooms raw materials, studied food and biological value, organoleptic and functional and technological quality indicators developed by the combined products.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкультивовані грибимодельні фаршіхарчова цінністьcultivated mushroomsfashion mincednutritional valueТехнологія м’ясних хлібів з використанням культивованих грибівArticle