Перспективні технологічні процеси виробництва оздоровчих продуктів - Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2023)
Створений з урахуванням нових освітніх технологій підручник відповідає програмі дисципліни й сприятиме отриманню здобувачами навичок, достатніх як базові для кваліфікованого вирішення теоретичних питань і практичних завдань удосконалення перспективних і розроблення нових технологічних процесів перероблення харчової сировини. Having been created with regard of the novelty educational technologies, this workbook complies with the course curriculum and will be helpful for students to obtain the basical knowledge and skills to improve the perspective and to elaborate the new technological methods to process the food raw materials.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; оздоровчі продукти; технологічні процеси; світовий тренд; збагачення; безпека; foods for well-being; tecnhological processes; global trend; fortification; safety; кафедра іноземних мов професійного спрямування