Сімахіна, Галина ОлександрівнаНауменко, Наталія Валентинівна2023-05-302023-05-302023Сімахіна, Г. О. Оздоровчі продукти – світовий тренд та основний об’єкт перспективних технологій: теорія і практика / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко // Перспективні технологічні процеси виробництва оздоровчих продуктів : підручник. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 4–19https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40719Створений з урахуванням нових освітніх технологій підручник відповідає програмі дисципліни й сприятиме отриманню здобувачами навичок, достатніх як базові для кваліфікованого вирішення теоретичних питань і практичних завдань удосконалення перспективних і розроблення нових технологічних процесів перероблення харчової сировини. Having been created with regard of the novelty educational technologies, this workbook complies with the course curriculum and will be helpful for students to obtain the basical knowledge and skills to improve the perspective and to elaborate the new technological methods to process the food raw materials.otherкафедра технології оздоровчих продуктівоздоровчі продуктитехнологічні процесисвітовий трендзбагаченнябезпекаfoods for well-beingtecnhological processesglobal trendfortificationsafetyкафедра іноземних мов професійного спрямуванняПерспективні технологічні процеси виробництва оздоровчих продуктівArticle