Петруша, Оксана ОлександрівнаГанечко, Марина Євгенівна2017-09-262017-09-262016Ганечко, М. Є. Метод комп’ютерного люмінесцентно-колориметричного визначення фальсифікації вершкового масла / М. Є. Ганечко, О. О. Петруша // Інноваційні технології одержання виробів різного функціонального призначення, їх стандартизація та сертифікація : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 7-9 вересня 2016 р., Херсон. – Херсон : ХНТУ, 2016. – С. 103-107.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25898У роботі приведений спосіб визначення фальсифікації вершкового масла рослинними жирами, який передбачає використання цифрової техніки і при люмінесцентному освітленні зразку ідентифікації пікселів із певним значенням колірних координат. In this paper, a method is given for determining the falsification of butter by vegetable fats, which involves the use of digital technology and in luminescent illumination of a sample identifying points with a certain value of the color coordinates.uk-UKлюмінесценціяколориметріявершкове маслорослинні жириluminescencecolorimetrybuttervegetable fatsкафедра експертизи харчових продуктівМетод комп’ютерного люмінесцентно-колориметричного визначення фальсифікації вершкового маслаThesis