Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 8349) - Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія Петрівна; Карпенко, Петро Олександрович (My University, 2005)
Дані досліджень показали, що внесення еламіну та пектину в вершкове масло надає продукту йодуючі та радіопротекторні властивості і дозволяє отримати масло з гарними органолептичними властивостями.
Keywords: вершкове масло збагачене; пектин; butter; еламін; кафедра технології молока і молочних продуктів