Українець, Анатолій ІвановичРашевська, Тамара ОлексіївнаТасенко, Євгенія ПетрівнаКарпенко, Петро Олександрович2014-03-052014-03-052005Патент 8349 UA, МПК А23С 15/16 (2006.01) Спосіб виробництва вершкового масла / Українець А. І., Рашевска Т. О., Тарасенко Є. П., Карпеко О. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 20031212709 ; заявл. 29.12.2003 ; опубл. 15.08. 2005, Бюл. № 8, 2005 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12991Дані досліджень показали, що внесення еламіну та пектину в вершкове масло надає продукту йодуючі та радіопротекторні властивості і дозволяє отримати масло з гарними органолептичними властивостями. These studies have shown that elamin and pectin in butter provides provides a butter with good organoleptic properties.uk-UKвершкове маслопектинлікувально-профілактині властивостіbutterpectintherapeutic and prophylactic propertiesкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 8349)Other