Методика навчання майбутніх фахівців сфери туризму використовувати паралінгвістичні засоби в усному професійному спілкуванні (німецька мова після англійської) - Окопна, Яна Володимирівна (My University, 2009)
В дослідженні представлено науково обґрунтовані підходи до відбору засобів навчання діалогічного мовлення майбутніх працівників сфери обслуговування в процесі вивчення німецької мови після англійської Це зумовлює увагу до проблеми викладання іноземних мов з урахуванням потреб майбутніх фахівців у сучасних умовах. The scientifically proved approaches for the dialogical speech means selection the future specialists in service sphere by studying German after English. This brings attention to the problem of teaching foreign languages to meet the needs of future professionals in the modern world.
Keywords: паралінгвістичні засоби; труднощі навчання; методична типологія; співставлення різних культур; інтегроване навчання; paralinguistic; training difficulties; methodological typology; comparison of different cultures; integral training; кафедра іноземних мов професійного спрямування